Bureau in particuliere woning Grobbendonk

Deze klant had al geruime tijd plannen voor het inrichten van zijn bureauruimte. Door zijn verantwoordelijke functie spendeert hij er nogal wat tijd in, zodoende is deze ruimte voor hem toch wel van belang qua beleving en praktisch nut.

De ruimte zoals hij in gebruik was, had losse kasten staan en een tafel die dienst deed als bureau. Vele losse dozen en items die het geheel erg druk maakten. Eigenlijk had men hier nog geen tijd voor gevonden om deze kamer tof in te richten. Dit was dus een zeer dankbaar startpunt voor een ontwerper zoals ik.

Door alles mooi op te bergen in praktische kasten krijgt het geheel een véél rustigere beleving. De aanblik van zo’n ruimte zorgt voor rust in het hoofd en verhoogd het rendement van de gebruiker. Door de gebalanceerde contrasten tussen hout, hoogglans wit en zwart krijg je bovendien een tijdloos, harmonieus geheel. De positie van de bureautafel is zo gekozen dat de klant op zijn linkerzijde een mooi uitzicht heeft op zijn groene voortuin.

Op de kop van de witte kasten is een open boekenrek, wat fungeert als ornament. In de lage eikenkast zit een printerlade ingebouwd met stopcontact en wifi aansluiting.

Het bureaumeubel in zwart gelakt staal herbergt een kabelgoot met verscheidene stopcontacten zonder die mooi bereikbaar uit het zicht zitten. De kabels lopen in de kabelgoot en door de buizen naar de muur. Dus ook die rommelige kabels blijven uit het zicht.

De gebruikte materialen zijn : eiken parket en kasten afgewerkt met witte olie, hoogglans witte laminaat en zwart gelakt staal.

Ben jij ook op zoek naar een belevingsupgrade van een kamer, woning, …? We helpen je graag verder.

 

0478 / 431 232

info at iosj.be