Wasplaats Malle

Opgelet, deze foto’s zijn van de ruimte in opbouw. De klant gaat zelf nog voor de schilderwerken zorgen. Maar aangezien dit nog een tijdje kan duren zetten we hier alvast de foto’s van de ruwe ruimte.

Hier vroeg de klant om de voormalige garage en wasplaats om te vormen tot een gezellig, lichter en meer bruikbaar geheel. De ruimte was steeds zeer vochtig, koud en vooral ongezellig.

Door een bestaande (niet dragende) muur weg te verplaatsen konden we het toilet en douche in apart ruimte steken en de extra leefruimte groter maken. Dankzij deze ingreep komt men rechtstreeks in de leefruimte en moet men niet meer door de wasplaats/doucheruimte lopen om in de leefruimte toe te komen.

WoCa Wasplaats 1-4 p18 kopie

De garagepoort is vervangen door een grote raampartij. De buitendeuren hebben allebei glas van boven tot onder. De technieken hebben we verborgen in steigerhouten kasten. De kasten lopen door in de steigerhouten wand. Er is hier gewerkt met aangename en rustige contrasten, witte wanden en plafond, steigerhouten kast en wanddelen met zwarte accenten. De vloer is een keramische tegel met de tekening van blauwe hardsteen. De antraciet kast tegen de wand alsook het tablet om kleding op te vouwen is in zwart MDF met olie.

In de steigerhouten wand zit een deur verwerkt die uitgeeft op het toilet en de douche. Op deze deur zie je een gebrand pictogram van een douche en toilet.

In de kasten zit een zonneboiler, wasmachine, droogkast, zekeringkast, meterkast, diepvries, schoenen en een hele voorraad drankkratten voor een gezin van 4 personen verborgen. Deze ruimte zal de klant gebruiken om de was te sorteren, strijken, bureauwerk te maken en te ontspannen.

Foto’s van de nog niet volledig afgewerkte ruimte.

Er dient hier nog geschilderd te worden, deurkruk te plaatsen enz.

Ontwerptekeningen

WoCa Wasplaats 1-4 p2

WoCa Wasplaats 1-4 p3 kopie

WoCa Wasplaats 1-4 p4 kopie

WoCa Wasplaats 1-4 p5 kopie

WoCa Wasplaats 1-4 p6 kopie

Advertenties