WERKWIJZE

Totale inrichting en renovatie

Jan biedt het totale pakket van interieurinrichting en renovatie aan. Hij zorgt voor een vlotte, snelle en degelijke afhandeling van het totale project. Wil je graag enkel een eenvoudige maatkast, een volledige nieuwe keuken of liever een totale renovatie van je gehele woning. Jan is jouw man.

Jij kan met gerust hart aan de zijlijn toekijken hoe jouw ideale interieur werkelijkheid wordt.

Klik hier of bel 0478 431 232 voor meer info en prijzen.

Indien je geen nood hebt aan een totale aanpak en je hebt voldoende hulp hebt met slechts één of enkele van onderstaande zaken dan willen we je hier graag mee helpen.

1 Advies & expertise

Kleuradvies is een mogelijke eerste stap in de richting van het opfrissen van jouw interieur. Met een goed gemikt likje verf geeft Jan je interieur de look die je voor ogen hebt. Zo kan een kleine ongezellige en donkere ruimte plots openbloeien tot een aangename gezellige kamer.

Jan komt bij jou ter plaatse een kijkje nemen in de betrokken kamers en werkt een harmonieus voorstel uit passend bij de elementen die je wenst te behouden.

Nadien bezorgt hij je indien gewenst een overzicht van de gekozen kleurstalen. Jan raadt je aan om dit overzicht mee te nemen naar de winkel telkens je van plan bent om zaken te kopen voor je interieur. Zo kan je in de winkel perfect nagaan of je nieuwe keuze ook in harmonie is met de gekozen kleuren.

Jan is van nature geïnteresseerd in energiezuinige technieken en kan u informeren inzake energiezuinig bouwen en verbouwen.

Jan volgt regelmatig bijscholingen in verband met alles wat in aanraking komt met interieurinrichting, verbouwen en renoveren.

Wil je graag nog meer advies met betrekking tot verlichting, technieken, materialen, stijlen, seriemeubelen, … We stellen onze expertise graag ter uwer beschikking.

Klik hier of bel 0478 431 232 voor meer info en prijzen.

Business person standing against the blackboard with a lot of data written on it

 

2 Ontwerp & visualisatie

Indien je zelf totaal geen idee hebt van hoe je interieur of verbouwing er dient uit te zien. Jan helpt je uit de nood. Hij luistert naar jou verhaal en ontwerpt aan de hand van jouw eisenpakket het interieur dat het meest bij jou verwachtingen past. Dit ontwerp stelt hij voor aan de hand van driedimensionale afbeeldingen. Voorbeelden van zulke afbeeldingen vind je hieronder.

De kans bestaat dat je zelf een perfect beeld hebt van hoe je interieur er hoort uit te zien, maar je kan dit zelf niet op papier krijgen. Jan maakt dan met plezier op basis van jou uitleg en eventuele schetsen, driedimensionale presentaties. Van deze presentaties kan hij voor jou planzichten met afmetingen maken. Deze heb je nodig voor de prijsaanvragen.

Zo een driedimensionale presentatie geeft jouw een perfect beeld van hoe het eindresultaat er zal uitzien. Presentatie doen we bij u thuis, indien gewenst doen we dit ook buiten kantooruren.

Klik hier of bel 0478 431 232 voor meer info en prijzen.

3 Service & Coördinatie

Mogelijk laat je de coördinatie, planning en opvolging van de werken liever over aan een ervaren deskundige. Jan doet dit met al zijn expertise en plezier.

Hieraan besteedt Jan net zoveel studiewerk en energie als aan het ontwerp van uw interieurproject. Efficiëntie is daarbij het sleutelwoord. Leveranciers moeten elkaar naadloos opvolgen. En mogelijke hindernissen ruimen we liefst ruim op voorhand van de baan.

Tijdens de uitvoeringsfase hebt u als klant slechts één contactpersoon : Jan Smeyers. Hij coördineert voor u het volledige bouwproces. U kunt dus zorgeloos slapen, terwijl hij waakt over het goede verloop van de werken.

Klik hier of bel 0478 431 232 voor meer info en prijzen.

zorghanden-450x300 kopie 3

4 Team & uitvoering

Sinds april 1996 is er een nauwe samenwerking met ervaren, locale medewerkers en leveranciers. Samen vormen ze één efficiënt betrouwbaar team dat onherroepelijk verbonden is met elkaar. De nauwe samenwerking van dit team komt de realisatie van jou project ten goede.

Jan blijft ook aan de productie achter de schermen de beste zorgen besteden. Alleen zo kan hij u zekerheid bieden qua planning en budget.

Jan wil bovendien vernieuwend zijn maar die vernieuwing moet realistisch zijn op het vlak van onderhoud en kostprijs. Vernieuwing moet altijd een meerwaarde voor u bieden.

Klik hier of bel 0478 431 232 voor meer info en prijzen.

Kluswebsite-klussers kopie