woning Zoersel

Woning te Zoersel

Foto’s na verbouwing

badkamer

douchecel

slaapkamer

dressing

hobbykamer

Dit is een verbouwing van de bovenverdieping van een particuliere woning. De vele schuin ingeplante muren zijn weggebroken. Zo ontstond er een grote open ruimte waarin we centraal een natte cel plaatsen. Deze natte cel heeft aan de inkomzijde een toilet en aan de andere zijde een erg ruime inloopdouche. De natte cel vormt de scheiding tussen de badkamer aan de straatzijde en de slaapkamer aan de tuinzijde. Badkamer en slaapkamer kunnen gescheiden worden door een glazen deur aan de zijde van het toilet en aan de zijde van de douche. De slaapkamer geeft uit op een dressing met een barcelona zitbank (fabrikant : Knoll, Ontwerpers : Ludwig Mies van der Rohe en Lilly Reich) Deze klassieker, ontstaan uit de “less is more” gedachte sluit perfect aan bij het sobere ontwerp van deze ruimten.

Gebruikte materialen :

– eik parket met olieafwerking

– hoogglanslaminaat kasten

– composiet werkblad in de keuken

– Aveo bad, Urquiola kraanwerk, Occhio Più verlichting

Ontwerptekeningen

Foto’s voor verbouwing

Advertenties