Voor en na : inbouw gashaard met eetkamerkast Gierle

Dit is inmiddels al de 3e keer dat we ontwerp en inrichting mochten verzorgen voor deze klant. Dit keer mochten we de gedateerde gelakte MDF kast onder handen nemen en vervangen door een mooie inbouw gashaard met aansluitende eetkamerkast.

Deze klant kiest voor ons omwille van onze super compacte en sluitende planning bovenop de geliefde ontwerpen die men reeds kreeg.

Om dit haardmeubel mooi te laten aansluiten bij de bestaande meubelen laten we materialen zoals natuurkleur eik en donkere eik terugkomen in het nieuwe ontwerp. Ook de vormen zijn reeds terug te vinden in onze eerdere ontwerpen. Zo krijgen we een logische en mooie rode draad doorheen de gehele woning. Neem hier een kijkje bij onze eerdere realisatie uit 2013.

Er is hier gezocht naar een evenwicht tussen open en gesloten kasten. Hierdoor kan de klant zelf beslissen welke items men wenst uit te stallen en welke eerder achter een deur thuishoren.

De nodige aanzuig en inblaasopeningen zijn hier niet opgelost met lelijke geperforeerde roosters maar zijn op maat gemaakt in zwart gelakte strakke stalen kaders. Door ze in te passen op maat van de steenstrips vormen ze een esthetisch geheel.

Steenstrips kom je tegenwoordig wel eens meer tegen maar door ze in verstek te plaatsen op de hoeken krijg je toch weer een net iets waardevollere afwerking. De leuke extra details afwerking zoals dat verstek, het reliëf in het behangpapier en de metalen roosters vallen meestal pas later op. Zo geeft dit geheel zijn geheimen maar mondjesmaat prijs.

voor

 

na

Foto’s Kelly Noten