Strakke keuken en leefruimte : voor en na

Deze particuliere klant woont in een hoevestijl woning. Zoals gebruikelijk in dit type woningen was er ook hier een overheersende gemetseld schoorsteen gemaakt door de vorige eigenaars. Het plafond in de leefruimte was bekleed met donkere houten plankjes. Ook de andere gekozen materialen afwerking maakte van deze woning een donkere en drukke omgeving.

In de keuken stond een donker bruine eiken keuken met paneeldeurtjes en het plafond was gemaakt in kitscherige kunststof planken.

Van ons verwachtte de klant dat zijn interieur aangepast werd naar een gezellige en lichte eigentijdse beleving die meer rust uitstraalt.

Door de muur tussen keuken en leefruimte weg te breken waren we al mooi halfweg. Verder hebben we hier nog enkele visuele trucjes toegepast.

Hieronder zie je hoe de leefruimte en keuken er tegenwoordig uitzien en verder onderaan zie je de foto’s van voor onze ingreep.

Nieuwe Keuken

Nieuwe eetkamer en zithoek

 

Oude toestand van voor onze ingreep

 

Voor en Na

 

 

Advertenties