Gepimpte wasplaats Westerlo

Deze kleine benauwde wasplaats was al een hele tijd een doorn in het oog van deze klant. Gerry en Kelly vroegen me om deze wasplaats een aantrekkelijker en praktischer ontwerp te geven. Alle toestellen dienden op hun respectievelijke plaatsen te blijven staan, onder meer omwille van vloerverwarming en afvoerleidingen. Dat is een erg beperkende factor, toch zijn we er in geslaagd om deze ruimte helemaal om te toveren.

Deze klant, een kleine zelfstandige die zich specialiseert in beton ciré uitvoeringen, wenst deze ruimte in de toekomst te gebruiken als toonzaal.

Beton ciré is een cementgebonden afwerklaag die je kan plaatsen overheen bestaande vloeren, nieuwe chape, plaatmaterialen enz. Dit materiaal is perfect in een wasplaats, badkamer, douche, keuken, …De natuurlijke kleur van beton ciré is licht tot midden grijs met mooie gevlamde nuances, maar je kan ook andere kleuren verkrijgen. Hier hebben we de combinatie gemaakt van een beton ciré vloer/werkblad met natuurkleur eik frontjes. Dit geeft samen met de gebroken witte wanden een erg stijlvol geheel. Een limoen groene wand geeft dan weer een frisse sprankel aan het geheel.

Waar de klant voorheen alles behalve trots was op deze ruimte gaat hij ze nu gebruiken als toonzaal voor zijn activieteit als beton ciré plaatser. (Gerry Renders bezettingswerken 0479 50 58 13)

Foto’s van voor de verbouwing

Ontwerptekeningen van hoe het er zal uit zien na de verbouwing.

De witte gestileerde boompjes doen dienst als decoratie en kapstok voor jassen, sjaals, handschoenen, mutsen, …

 

Zoek jij ook hulp bij het ontwerpen en of inrichten? Geef ons gerust een seintje.

 

Met vriendelijke groeten,

Jan Smeyers handschrift

0478 431 232

info@iosj.be