Tagarchief: keuken

Particuliere woning Rijkevorsel : uitbreiding (veranda) en renovatie

Renovatie van een particuliere woning in oude steen. Vervangen van dakconstructie en aanbouw van nieuwe veranda.

Voor en na : particuliere woning (Kasterlee)

Inrichting particuliere woning : badkamer, inkomhal, leefruimte en keuken.

Voor en na : inrichting keuken en kasten zithoek (Poederlee)

Renovatie van een keuken en TV kast in een oude hoeve. Ruwe materialen en afwerking gecombineerd met fijne maatkasten.

Voor en na : Uitbreiding particuliere woning : keuken, wasplaats en kinderkamer (Vlimmeren)

Ondertussen is het ongeveer 8 maanden geleden dat we nog eens een nieuw bericht op onze blog gepost hebben. Hoog tijd dus om de komende maanden wat meer afgewerkte projecten te tonen. Programma… Lees verder

Voor en na : Verbouwing keuken, eetkamer, wasplaats en toilet (Merksem)

Deze klanten wonen in een mooie rijwoning te Merksem. De bestaande achterbouw was ‘op zijn Belgisch’, aanbouw tegen aanbouw. De uitdaging hier lag er in om de veelvuldige kleine voorgaande uitbreidingen te herleiden… Lees verder

Strakke keuken en leefruimte : voor en na (Malle)

Deze particuliere klant woont in een hoevestijl woning. Zoals gebruikelijk in dit type woningen was er ook hier een overheersende gemetseld schoorsteen gemaakt door de vorige eigenaars. Het plafond in de leefruimte was… Lees verder

Voor en na : keuken en badkamer Vosselaar

Ook voor deze klant mogen we voor een tweede keer enkele kamers onder handen nemen. In 2011 ging het om de leefruimte en tijdelijke opwaardering van de keuken met aanbouw van een veranda.┬áNu… Lees verder

Voor en na : Verbouwing keuken Zoersel

Wij ontwerpen regelmatig keukens voor onze klanten, meestal maken die deel uit van een grotere verbouwing. Maar u heeft ook baat bij onze tussenkomst voor enkel het ontwerp van een keuken zonder een… Lees verder

TrenDING batibouw 1 : keuken

Voor en na : Deel 1 de keuken

Deze woning te Lille in hoevestijl had een donker, somber en gedateerd voorkomen. De bewoners wensten letterlijk een serieuze opfrissing van hun interieur zonder al te veel breekwerk. De muur tussen leefruimte en… Lees verder