Archiefcategorie: Voor en na

Voor en na : zolderkamer Bornem

Het is alweer een hele tijd geleden dat we nog eens een blog gepost hebben. Dit neemt toch heel wat tijd in beslag en die ontbreekt al eens. Mogelijk dat we in de… Lees verder

Voor en Na : Leefruimte met Scandinavische inspiratie Grobbendonk

Voor dit nieuwbouw project hebben we een speels, sober geheel ontworpen waarbij de inspiratie kwam vanuit de Scandinavische hoek. Deze klant heeft bij het tot stand komen van het ontwerp steeds erg goed… Lees verder

Voor en na : Verbouwing keuken Zoersel

Wij ontwerpen regelmatig keukens voor onze klanten, meestal maken die deel uit van een grotere verbouwing. Maar u heeft ook baat bij onze tussenkomst voor enkel het ontwerp van een keuken zonder een… Lees verder

Leefruimte opfrissen Zoersel

Het is ondertussen al een heel tijdje geleden dat we nog eens van ons lieten horen op onze blog. Dit weekend start voor mij een welverdiende vakantie van 3 weken. We starten terug… Lees verder

Gepimpte wasplaats Westerlo

Deze kleine benauwde wasplaats was al een hele tijd een doorn in het oog van deze klant. Gerry en Kelly vroegen me om deze wasplaats een aantrekkelijker en praktischer ontwerp te geven. Alle toestellen… Lees verder

Bureau inrichting Boons-bockx bvba

Kortelings starten we met het inrichten van een bureauruimte en een wasplaats in de industriehal van de firma Boons – Bockx bvba Schoonmaakbedrijf/Glazenwasserij te 2275 Lille. De bestaande ruimte zal helemaal gestript worden… Lees verder

Voor en na : deel 2 de badkamer

Deze klant wenste net zoals voor de keuken (zie voor en na : deel 1 de keuken) een flinke update van deze ruimte. De badkamer was erg klein en donker. Het houten latjes plafond… Lees verder

Voor en Na Leefruimte Gierle

Deze klant had recent een gloednieuwe gashaard laten installeren. Bij de installatie bleek een afvoerbuis voor rookgassen nogal ongelukkig geplaatst te zijn. De klant was op zoek naar een oplossing om deze lelijke buis weg te werken… Lees verder

Voor en na : Deel 1 de keuken

Deze woning te Lille in hoevestijl had een donker, somber en gedateerd voorkomen. De bewoners wensten letterlijk een serieuze opfrissing van hun interieur zonder al te veel breekwerk. De muur tussen leefruimte en… Lees verder

Koele deprimerende wasplaats/garage wordt gezellige multifunctionele ruimte Malle

  Hieronder de ontwerptekeningen.           Deze klant vond haar wasplaats / garage koel, koud en ongezellig. Zie foto’s hieronder en oordeel zelf. Bovendien was de indeling onlogisch en onpraktisch. De… Lees verder