Grobbendonk deel 4: eetkamer

Dit is mogelijk wel de mooiste en meest aangename kamer van de gehele woning. Onze klant heeft hier reeds een mooie grote karaktervolle tafel staan. Deze was en blijft het centrum van de ruimte. Het grote boograam is behouden zodat er veel natuurlijk avondlicht in de kamer valt. De kamer sluit rechts mooi aan op de open keuken, links heb je zicht op het terras met zwembad.

De accentmuur is afgewerkt in S8000N een zeer donker bruin, dat bijna zwart lijkt. Dit geeft een minder hard effect en warmer aanvoelen dan RAL 9005 zwart. De overige muren zijn voorzien van RAL 9010 witte acryl verf. De vloer is hier net zoals in de keuken en badkamer in terrazzo uitgevoerd.

De bestaande wandverlichting is vervangen door strakke wandverlichting en boven de tafel is een speelse pendel geplaatst. Samen zorgen ze voor een mooi en gezellig verlichte kamer waar het goed vertoeven is.

Onder het raam is een hangkast geplaatst over de hele lengte, gemaakt in natuurkleur eik fineer (Dit fineer is door de klant handgekozen in de ateliers van BOSQ). Het fineer is afgewerkt met 2 componenten vernis. De lange horizontale kast is afgewerkt in ophel white vernis en de cluster kastjes zijn gemaakt in donkere moeraseik fineer. Beiden BOSQ fineer.

VOOR en NA

Hoge kast wordt vervangen door lage hangende kast
dubbel deur achter wordt vervangen door schuifraam.
Raam wordt uitgebroken en eetkamer gaat over in een open keuken

Grobbendonk deel 1: badkamer

Grobbendonk deel 2: hal/trap

Grobbendonk deel 3: leefruimte

Grobbendonk deel 4: eetkamer

Grobbendonk deel 5: keuken (publicatie vanaf 7/12/2022)

Grobbendonk deel 6: poolhouse (publicatie vanaf 14/12/2022)

Ben jij ook op zoek naar een belevingsupgrade van een kamer, woning, …?

Wil je graag een energiezuinige renovatie? We helpen je graag verder.

0478 / 431 232

info at iosj.be