Maatgemaakte kasten Hoboken

Meestal mogen we volledige renovaties ontwerpen en of realiseren. Deze keer was er de vraag naar louter maatgemaakte toffe kasten. Ook daar beginnen we uiteraard met plezier aan.

Het betreft hier een moderne woning van een bewoonster met een poes (er is immers ook een plaatsje voorzien voor het snoezelmandje van de poes).

Hier is er getracht om veel opberging te combineren met een speels geheel zonder dat het de ruimte visueel erg zou verkleinen. Door te werken met inliggende deurtjes konden hier en daar deurtjes op een strakke moderne manier weggelaten worden en open vakken gemaakt worden. De open vakken lenen zich prima tot het uitstallen van leuke gadgets, boeken en andere aankleding. Op deze manier kan de ruimte naar believen per seizoen naar sfeer aangepast worden. Kies je liever voor een permanente invulling? Dat kan ook! Uiteraard.

De keuzen tussen hoogglans wit RAL 9010 en rubberwood (afgewerkt met witte olie) inzetstukken komt voort uit de reeds bestaande witte muren en de trap die ook in rubberwood gemaakt is. Zo krijgt het geheel een toffe, warme maar ook logische samenhang die verder geen uitleg behoeft.

Foto’s : Kelly Noten

De toffe hexagonale fototegels was een ideetje van de klant en is online verkrijgbaar bij verscheidene websites. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen. (ixxi.com, smartphoto.be, modulari.com, cewe.be, topdoek.nl, fotocadeau.nl, albelli.be, …)

VOOR en NA

Ben je ook op zoek naar een oplossing voor jou interieur, renovatie, verbouwing, … Mogelijk kunnen wij jou helpen. Neem gerust contact op met ons om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Bel: 0478 431 232

mail: info at iosj.be

via START (onze contactpagina)