Gevelrenovatie en inrichting particuliere woning

Deze woning had ooit al een renovatie gekregen maar was ondertussen ook al verweerd door de tand des tijds. Wij kregen de kans om dit project te herontwerpen met een nieuwe strakke en fraaie crepi gevel. De kleur van de gevel is standaard wit (zonder extra pigment) en de uitspringende delen zijn smalle stroken padoek planken gelijmd op een dubbele verluchte onderstructuur in zwarte latten.

Om deze ingreep tot een mooi einde te brengen dienden we ook nieuwe aluminium raamtabletten te voorzien om de dikte van de isolatie te overbruggen. De klant koos er voor om de gevelsteen niet weg te breken, dus is de isolatie op de gevelsteen gelijmd. Het bestaande metselwerk vertoonde hier en daar verzakkingen en scheuren. Deze hebben eerst netjes opgevangen dmv catnic lateien te plaatsen onder het gescheurde metselwerk. De zinken goot bovenaan werd ook verder uitgewerkt om over de isolatie heen te passen.

Qua interieur kregen we de kans om deze ruimte te voorzien van een strakke horizontale zwevende TV kast welke ook dienst kan doen als barkast. De bekabeling van TV is netjes ingewerkt in de muur en daardoor onzichtbaar. De klassieke deur tussen hal en leefruimte is vervangen door een blokdeur zonder deurlijst.

Ben jij ook op zoek naar hulp bij jou verbouwing / renovatie? Neem gerust contact op met ons. We werken dan een mooie strak geplande uitvoering voor jou uit.

VOOR en NA