Voor en na : Verbouwing keuken Zoersel

Wij ontwerpen regelmatig keukens voor onze klanten, meestal maken die deel uit van een grotere verbouwing. Maar u heeft ook baat bij onze tussenkomst voor enkel het ontwerp van een keuken zonder een hele verbouwing. Bij het ontwerp houden wij immers rekening met uw specifieke eisen zoals jouw leefgewoonten enz. Pas na een gesprek en opmeting bij jullie thuis kan ik een aangepast ontwerp maken volledig naar jouw noden. We moeten jou eerst wat beter leren kennen om een passende eindresultaat te bekomen. We houden niet alleen rekening met de gewenste stijl, maar ook met het gebruiksgemak. Door de keuken in te delen in zones en de opstelling te optimaliseren maken we jouw keuken ergonomischer en handiger. Alle benodigdheden liggen op deze manier op de meest logische en handigste plaats. Jouw keuken wordt hiermee aangenamer om in te werken en je spaart tijd uit. Bovendien maken we de keuken ook aangenamer om in te leven door een stijlvol aangepast ontwerp aan te bieden waar we telkens proberen om steeds weer dat tikkeltje meer te bieden.

Foto’s van na onze tussenkomst

Deze keuken is gerealiseerd in een woning te Zoersel en is in uitgebreid overleg met de klant tot stand gekomen. De klant wenste het contact met de tuin en het terras zo optimaal mogelijk te maken. De leefruimte die voordien in een aparte kamer was, is nu door uitbraak van een muur een deel van de keuken geworden. Zo maken we van deze keuken een leefkeuken. Door een spel van volumes hebben we elementen zoals een poutrelle, steunkolom, dampkap mooi weggewerkt in het plafond. Door een kolom te gebruiken is deze verbouwing eenvoudiger en ook budgetvriendelijker gebleven dan wanneer we alles zouden oplossen met één zware poutrelle.

Deze woning was voorzien van vele schuin geplaatste muren en eerder een klassieke stijl. De klant wenste echter een modern en strak ontwerp, aansluitend bij de bovenverdieping die we enkele jaren geleden reeds hadden ontworpen en gerealiseerd. Ook de achtergevel kreeg een  nieuwe strakke aanblik. Hier hebben we nieuwe ramen voorzien en een witte buitenbepleistering. Foto’s hiervan volgen in een latere blog. Qua uitvoering wenste deze klant om te werken in fases. Als eerste is de ruwbouw met nieuwe ramen, keuken en plat dak gerealiseerd, om later dan de leefruimte te laten uitvoeren. Ook de tuin gaat men nadien nog aanpakken.

De vloer is een witte microtopping met erg mooie nuances. De keuken is uitgevoerd in een super strakke witte hoogglans laminaat met elektrische servodrive laden en een wit composiet blad. De nieuwe ramen zijn in zwart aluminium structuurlak. De verlichting is volledig in led uitgevoerd.

Foto’s van voor onze tussen komst

Wens je ook graag een beroep doen op onze expertise? Neem gerust contact met me op voor meer info.

Met vriendelijke groeten,

Jan Smeyers handschrift

0478 431 232

info@iosj.be