Bureau inrichting Boons-bockx bvba

Kortelings starten we met het inrichten van een bureauruimte en een wasplaats in de industriehal van de firma Boons – Bockx bvba Schoonmaakbedrijf/Glazenwasserij te 2275 Lille.

boons09

De bestaande ruimte zal helemaal gestript worden en opnieuw ingericht naar de wensen van deze klant. Er werd gevraagd naar 2 bureau zitplaatsen met mogelijk uitbreiding. Er kunnen 2 extra bureau zitplaatsen gemaakt worden aan de overkant van de werkbladen.

Er is ook een kleine keuken voorzien met basisuitrusting geïntegreerd in de bestaande bureauruimte.

De wasplaats krijgt lockers voor opberging van persoonlijke spullen van de werknemers alsook opbergen van nieuwe werkkledij enz.

De gekozen kleuren leunen aan bij de huisstijl van het bedrijf.

Hieronder vind je de tekeningen van hoe de ruimten er zulen uitzien na onze inrichting. Verder naar onder vind je ook foto’s van de toestand waarvan we vertrokken zijn.

Onze ontwerptekeningen :

IO 2015 BoBo bureau 1-3 blog p1 IO 2015 BoBo bureau 1-3 blog p2 IO 2015 BoBo bureau 1-3 blog p3 IO 2015 BoBo bureau 1-3 blog p4 IO 2015 BoBo bureau 1-3 blog p5

 

Hieronder zie je de situatie van voor onze inrichting :

 

Houd onze blog/website/facebook in het oog als je benieuwd bent naar het eindresultaat op foto.

Wens je ook een mooie op maat gemaakte inrichting, laat het ons weten. We komen vrijblijvend langs om een offerte te maken.

Met vriendelijke groeten,

Jan Smeyers handschrift