TV kast en salontafel leefruimte Lille

Kast Poederlee

Bij deze klanten mocht ik voor de derde keer een ontwerp afleveren. Na de keuken en de wasplaats was het nu de beurt om de leefruimte/ TV hoek aan te pakken. Deze klanten wonen met hun kinderen net zoals de meesten jonge koppels al enkele jaren in een nieuwbouw met tijdelijke meubelen.

De woning is een mooie strak modern volume. Dit wenste men dan ook aan de binnenkant door te trekken met het volgende resultaat.

In de kasten zitten alle stopcontacten, bekabeling, digibox enzovoort mooi uit het zicht verwerkt. Dankzij een infrarood oog kan met de digibox toch bedienen zonder dat de kastdeur moet blijven open staan. Voor meer info zie mijn blogbericht over dat IR oog door hier te klikken. Een bijpassende salontafel en ruimtescheidende kast staat tussen de eetkamer en de zithoek. Het gebruikte materiaal is Stylin Art hoogglans laminaat met oker geschilderde MDF delen. 

Ben je ook op zoek naar een mooie inrichting van jou woning, neem gerust contact met ons op. We komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en jou behoeften op te nemen. Aan de hand daarvan maken we een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,

Jan Smeyers handschrift