Nieuw ! onze werfborden

Voortaan kan je langs de openbare weg deze werfborden terugvinden. Ze staan in de voortuin van de woningen waar Jan interieurs realiseert. Dankzij dit bord vinden onze aannemers de werf makkelijker. De klant kan met dit bord aan zijn buren zo kenbaar maken dat hij werken laat uitvoeren door Jan en zijn team. De slogan “Opgepast ! droom in uitvoering” maakt mensen nieuwsgierig. Je zal zeker menig nieuwsgierige blik naar je woning gericht zien.

Niet enkel de werfborden zijn nieuw, ook de volledige huisstijl heeft een update gekregen. Dit logo en lay-out ogen attractiever. Onze diensten blijven dezelfde persoonlijke service zoals hij steeds geweest is alleen naar buiten toe profileert Interieur Ontwerp zich in een nieuw ‘kleedje’.

Officieel is de bedrijfsnaam IOSJB bvba volgens de statuten, maar op onze communicatie middelen zal er steeds Interieur Ontwerp vermeld staan.

IOSJ bvba werfbord 2015 4 uitv
IMG_0483 kopie

Een aangepaste versie van het werfbord zal als reclame onze eigen voortuin sieren, kaulildijk 4 te Wechelderzande. Zie de foto’s hieronder.

IMG_0596IMG_0600